Compartim

Compartir és clau per a tots els que conformem hèlix3c i així volem que sigui també al web. A hèlix3c sempre citem el títol del llibre de B. Libert i John Spector, Nosaltres és més intel·ligent que jo. Resumeix perfectament el nostre pensament: compartir especialitats és moure’s en l’àmbit del pensament complex, l’únic que donarà solució a la nostra crisi social i econòmica.

I és que creiem que en un món globalitzat, tecnificat, de canvis constants, superconnectat i molt, molt accelerat, només si som capaços de compartir les nostres idees i l’esforç serem capaços d’avançar. Però avançar en majúscules: avançar en benefici de tots i de manera qualitativa.

Què proposem doncs? Que aquest espai es converteixi en una àgora plena de coneixements, pensaments i sentiments que ens ajudin a créixer, pensar i actuar. Podem compartir de tot: fotografies, vídeos, idees, lectures, projectes, escrits personals…

I ens marquem el repte que, a través d’aquesta àgora del saber i la reflexió, en

surtin projectes i activitats noves, que signifiquin un nou pas per a una societat nova, il·lusionada i activa.

Un exemple que des d’hèlix3c ja ho hem portat a la realitat és la revista Mindware, un magazín dedicat a la reflexió i al pensament, conformat per articles de diferents autors que han volgut compartir amb els altres la seva visió i opinió sobre diversos temes. Tots ells han escrit per voluntat pròpia i sense remuneració, raó per la qual la revista s’ha distribuït de manera gratuïta. Es pot demanar més?

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.