Els tres reptes d’hèlix3c

Des d’hèlix3c ens hem plantejat el repte de fer per transformar en tres àmbits que creiem bàsics per assolir el canvi social:

  • Salut
  • Ensenyament
  • Emprenedoria

Volem assolir quotes de benestar des de dues perspectives:

  • Individual: volem persones saludables físicament i mentalment, en aprenentatge continu i amb força d’emprendre, de fer.
  • Col·lectiva: volem convertir-nos en contribuïdors de transformació de la societat, assolint repercussió en l’entorn econòmic a partir de les noves indústries de la salut, de l’ensenyament i dels serveis de valor afegit per a l’emprenedor.

Acceptes el repte? Hi vols contribuir?

Si creus que en qualsevol d’aquests camps pots aportar coneixement, visió, ganes, saber fer… I si tens ganes de compartir-ho, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu info@helix3c.com o el telèfon 934 982 221.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.