«Les dones prenen el carrer»

El Dia de la Dona, argumenten líders, institucions, organitzacions humanitàries i socials, és un bon dia per visibilitzar els assoliments que han guanyat les dones en els darrers anys, però també, per donar-nos compte de les desigualtats que encara segueixen vigents al nostre país. És un dia, sentencien, per la reflexió. Però algunes veus clamen anar un pas més enllà: no necessitem un dia per reflexionar. No necessitem un dia per manifestar-nos i dir que volem allò o això. Necessitem que la reflexió i l’acció s’esdevinguin cada dia. Que al pensar, organitzar, actuar, ho fem en igualtat de condicions per homes i dones: prenent en especial consideració el que necessiten les dones, i també els homes, a la fi, considerant el que necessiten les persones. És cert, venim d’una tradició cultural, social i professional masculina, on els drets i les llibertats dels homes han prevalgut sobre el de les dones A dia d’avui, sembla que ja tenim consciència de que això no ha de ser així i que està i ha de canviar. Està a les nostres mans: a casa, a les oficines, a les decisions que prenem. És cosa de tots. Empoderem a les dones, als homes, a les persones, cada dia. Pel bé de tots. Pel bé, a la fi, de les dones.

Artícle de referència a El Confidencial: http://www.elconfidencial.com/multimedia/album/sociedad/2015-03-08/en-el-dia-internacional-de-la-mujer_724217/#0

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.