Les metàfores

A hèlix3c som defensors del pensament complex: res és causa única —conseqüència— sinó que són molts els factors que intervenen a l’hora de reflexionar i actuar al voltant de qualsevol assumpte. I de vegades ens és difícil posar exemples al pensament complex. Ara bé, tenim al nostre abast un instrument que ens pot ser molt útil per exemplificar el que volem expressar: les metàfores.

Les metàfores tenen el poder de representar iconogràficament un pensament abstracte. Són un aclariment i, al mateix temps, una provocació per aprofundir en el tema tractat. Qui no s’ha sentit esperonat a reflexionar davant d’una metàfora?

En aquesta secció trobareu periòdicament metàfores que ens ajudaran a aproximar-nos a diferents temes. En tenim recollides més de 100 que volem compartir i també volem que vosaltres us n’inventeu o ens en proposeu d’altres per seguir augmentant aquesta “metaforateca”. No oblidis marcar la casella d’autorització per ser utilitzada per altres si aquesta és la teva voluntat.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.