Liberto Pereda

Crec que allò impossible és una invitació al possible. Que el silenci és l’energia que informa al que està tractant de passar. Que quan un grup de persones s’asseu en un cercle entorn a un “foc” que els importa, l’impossible es converteix en possible, el silenci pren forma, i l’energia es transforma en vitalitat.

Crec que tot somni o ideal es pot fer realitat ja que tenim el poder de crear les estructures necessàries. L’estructura està al servei del somni, com un coet al servei del somni d’arribar a la lluna.

Crec que tota persona que connecta amb un “per a què” poderós i sent confiança, assumeix la seva responsabilitat lliurement per a contribuir al grup. Quan al grup conviuen “per a què” i confiança, es genera un camp d’energia i vitalitat inspirador i transformador.

Crec que el nostre potencial com a humans és limitat, i que ara és el moment de mostrar el nostre verdader portencial per a transformar el nostre món i ser un poder responsable aliniat amb la vida. Per a fer-ho, és precís derribar els murs de separació que les jerarquies construeixen.

Des de la meva visió del món, la Terra és un gran lloc per a viure, créixer i canviar; un gran context de confiança, on cada ésser humà, des de la seva llibertat i responsabilitat, busca el seu equilibri personal i contribueix al bé comú afirmant la vida, ara i en el futur. Vivim en harmonia i totes les estructures (legals, polítiques, econòmiques, empresarials, socials, etc) estan al servei d’aquesta visió.

Tinc presents a la meva acció diferents causes que m’inspiren a ser plenament: cada persona, un líder; els joves corren lliures; el nostre món en harmonia; una altra realitat és possible…

Aporto inspiració i harmonia als grups, creant un vincle d’unió per al canvi que impulsa resultats excepcionals. Sóc un “artista del canvi” i un “lliberador potencial”.

Contribueixo al canvi i a la transformació des de la meva expressió creativa com a sommiador visionari, storyteller, rainmaker, emprenedor, catalitzador i facilitador.

Participo a diverses iniciatives, que cerquen aportar canvi amb sentit, a empreses, comunitats i grups oberts. Sóc CEO-Chief Enthusiasm Officer de kanvio, empresa de desconsultoria fundada al 2008 i co-worker en projectes com Créixer en Autolideratge, La Ruta del Cambio, Tarannà&CO, LugarMundi, Centre per al Lideratge Conscient, España Liderazgo Creativo…

¿Voleu canviar?

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.