Mindware

Aquest és el nom amb el qual ha estat batejada la publicació de referència de les persones que conformen l’entorn d’hèlix3c. “Mind”, significa pensament; “ware”, conjunt d’eines. És doncs, una caixa d’eines que hem fabricat per pensar i actuar.

Mindware és una publicació força especial perquè ha estat ideada i realitzada amb un conjunt de professionals que han col·laborat des de diferents camps: redactant articles, composant l’edició, maquetant…

I sols el coordinador de l’edició és periodista: la resta de participants són professionals de molts àmbits i sectors —però no del camp del periodisme ni de l’escriptura—, als quals es va demanar si volien participar en la publicació tot fent un article lliure sobre un tema determinat. Tots varen tenir alguna cosa a dir, i la van compartir. La resta de l’equip va col·laborar donant-hi forma.

Mira-la, llegeix-la, reflexiona en què pot ajudar a la teva vida i entorn, i si vols participar-hi… Endavant!  De mica en mica i entre tots anem fent de Mindware una eina encara millor.

Vols consultar les edicions anteriors?

portada-n01

Nº 1, Any 2010L’art de dissenyar pensament col.laboratiu

Vols proposar-nos un article?

T’agrada escriure? Creus que tens alguna cosa a dir? Vols compartir pensament, opinió, coneixement del teu sentir? Entra i envia’ns el teu escrit. Després d’una revisió estilística i sota el teu consentiment, l’inclourem en el pròxim número de Mindware.

Saps com fer arribar Mindware a més públic?

Creiem que Mindware és una bona idea per activar el pensament i l’acció i poder transformar el nostre entorn. Per això volem que arribi al màxim de persones possible. Mindware té actualment una tirada de 500 exemplars de distribució gratuïta i la seva corresponent publicació on line.

T’animem doncs a fer-ne difusió mitjançant les xarxes socials on estiguis inscrit.

Comparteix

I potser tens més idees que ens puguin ajudar? Saps com podríem arribar a més gent? Vols invertir en publicitat per tal que tinguem més recursos i, per tant, puguem fer-ne més tirada? Vols distribuir-la al teu centre o negoci? Creus que coneixes algun possible patrocinador? Qualsevol idea serà benvinguda! Envia’ns les teves propostes. I t’agraïm per avançat la col·laboració.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.