Initia Obras

SITUACIÓ:

Initia Obras és una empresa dedicada a l’obra nova, reforma i rehabilitació que té com a missió principal donar el millor servei i atenció al client en tot el procés d’una obra amb uns nivells de qualitat elevats. Tot l’equip d’Initia Obras aporta la seva experiència i inverteix tots els recursos necessaris per fer possible un punt de la seva missió que és conseqüència dels altres: convertir els clients en els millors prescriptors. En definitiva, una organització en el sector de l’obra que treballa de forma diferent al que ha estat tradicional en el sector.

EIX D’ACTUACIÓ: Amb l’objectiu d’acceptar que és possible fer les coses d’una altra manera i reforçar l’autoconvenciment que la base està en el talent individual i la capacitat d’organitzar-se com a equip, a cavall de gener i febrer del 2015, s’ha efectuat una intervenció amb l’equip puntal de l’organització (nucli dur conformat per quatre persones) a través de tres tallers de dues hores cadascún on hem treballat:

  • Introducció al PNC (Pensar de manera No Convencional).
  • Canvi de paradigmes (aquest taller, i donat el contingut de “trencament” de pensament, ha ocupat dues sessions).
  • Autolideratge. Autoliderar-se i aprendre a fer-ho. Reconèixe’s un mateix com a base de l’autolideratge. Saber ser: Com em veig en vers com em veuen?
See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.