Laboratoris KIN

SITUACIÓ

Laboratoris KIN realitza anualment una convenció de la seva divisió mèdica, amb l’objectiu de promoure la unitat de la divisió i les seves vendes. El 2012, la situació de partida era com un equip comercial d’èxit vivia una situació de transformació considerable provocada per canvis forçats (canvi a la tipologia de clients, canvis en la forma de fer, en la manera de relacionar-se entre ells i entre ells i els seus clients, canvis en la forma de vendre…). Canvis necessaris per afrontar els nous reptes de un nou futur que ja està aquí.

Per la dinamització de la convenció de 2012, es van requerir els serveis d’hèlix3c.

EIX D’ACTUACIÓ

El 2012 hèlix3c participà a la Convenció de la Divisió Mèdica de Laboratoris KIN, el dia 20 de desembre de 2012 a Barcelona. Va assistir l’equip d’hèlix3c format per Pere Monràs, M. Roser Ferré, David Baró i Jordi Martin amb l’objectiu de treballar la Divisió Mèdica com una unitat/organització basada en el talent.

Acceptant que és possible fer les coses d’una manera diferent i trobant recursos ociosos que ens poden ajudar, es treballà amb la idea de que la base està en el talent individual i la capacitat d’organitzar-se com a equip- D’aquesta manera serem forts, afiançarem la confiança en l’empresa i en cada un de nosaltres per trobar resultats satisfactoris individual i col·lectivament.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.