Parc Logístic Zona Franca

SITUACIÓ

Cada any el Parc Logístic Zona Franca fa una trobada per parlar de com ha anat l’any i veure perspectives de futur, i a la jornada hi convida a totes les empreses que conviuen al Parc. En aquesta trobada els agrada convidar a algú que els faci una xerrada i l’any 2013 hi va participar hèlix3c.

EIX D’ACTUACIÓ

En la jornada que es va preparar des d’hèlix3c i titulada “Tot equilibri és inestable” hi van participar empreses de diferents sectors que tenen una ubicació dins del Parc Logístic, empreses en les quals la logística forma una part important del negoci.

Va ser una sessió que va alternar una conferència d’en Pere Monràs, per situar als assistents en un estadi de canvi permanent, amb la participació dels assistents a qui es va demanar que, abans de començar la sessió, escrivissin una paraula que relacionessin amb la “crisi” i la depositessin en una petita urna. Durant la xerrada d’en Monràs, es treien aleatòriament papers de l’urna i es comentava la paraula tot donant-li la volta al sentit amb que estava escrita. En definitiva, es pretenia canviar l’òptica amb que es viu i s’enfoca la crisi per portar-la al terreny de les oportunitats basades en una nova forma de fer i de pensar de forma no convencional.

Amb aquesta jornada, hèlix3c va pretendre aportar diferents visions a la situació actual per reflexionar les possibles maneres de fer diferent com a full de ruta.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.