Hem fet

Vols conèixer alguns dels projectes i participacions d’hèlix3c en organitzacions?

 • Universitat Autònoma de Barcelona
  Des de fa 14 edicions, hèlix3c participa en el Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries, dins de la Càtedra de Gestió, Direcció i Administració Sanitàries. La darrera classe oferta portà per títol “Desenvolupament Organitzacional”.hèlix3c també ha participat en vàries sessions del Màster en Atenció Integral al Malalt Crític i Emergències.
 • Universitat de Barcelona. Escola d’Infermeria
  Hem liderat sessions del Màster Oficial de Gestió i Lideratge en Infermeria.
 • IL3. Institut de Formació Contínua
  hèlix3c intervé en el Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria. Aquest màster, que es realitza bianualment, compta sovint amb la participacipació d’hèlix3c i la intervenció dura tota una jornada.
 • EARPRO
  El 2013 hèlix3c participà a les Jornades SIA de l’empresa, amb l’objectiu de qüestionar allò obvi i repensar les relacions professionals. Hi van assistir unes 100 persones entre personal, delegats i proveïdors. (Veure’n +)
 • Parc Logístic Zona Franca
  El Parc organitza unes jornades anuals amb els seus clients en les que afrontar nous reptes. El 2013 es va convidar a hèlix3c, que liderà la jornada “Tot equilibri és inestable”, per ajudar a participants a reubicar-se i afrontar els reptes dels nous temps. (Veure’n +)
 • d&b audiotechnik
  Es col·laborà en una jornada on reflexionar i incidir sobre el canvi transfomador i el pensament sistèmic i intentar així, crear més xarxa entre els empresaris d’aquesta associació. (Veure’n +)
 • Universitat de Barcelona
  S’han impartit diferents jornades en el Màster Universitari de Lideratge i Gestió d’Infermeria. (Veure’n +)
 • Laboratoris Kin
  Promoció de la Divisió Mèdica com una unitat i organització basada en el seu talent. Per a aconseguir-ho, es van dur a terme durant tot un dia 9 exercicis inductius que cercaven profunditzar en quatre conceptes bàsics: obrir la ment, trencar esquemes, autolideratge i treball en grup. (Veure’n +)
 • Museu Nacional d’Art de Catalunya
  El Museu va prendre la decisió de certificar-se en Responsabilitat Social Corporativa, i per a aquesta qüestió, va comptar amb l’empresa ADVANTE, que alhora va comptar amb hèlix3c per ajudar en temes de desenvolupament organitzacional. (Veure’n +)
 • estarbé
  Davant de l’aparició espectacular de centres de teràpies alternatives, aquest centre cercava la seva singularitat i sostenibilitat. hèlix3c portà a terme un procés d’acompanyament per a que estarbé trobés un nou model, la seva singularitat i destaqués per la seva capacitat de tecnologia organitzacional. (Veure’n +)
 • Associació de Dansa de Catalunya
  En plena crisi econòmica, el sector cultural pateix retallades dràstiques en subvencions. Les companyies de dansa saben que hauran d’aprendre a fer de forma diferent per tal de sobreviure. (Veure’n +)
 • EIM i CEES
  Dues organitzacions que presentaven bloqueig organitzacional. Amb ells es moderaran una sèrie de debats on introduir el terme de Gestió 3.0. (Veure’n +)
 • Grup AGBAR
  En un món com el d’avui, allò que s’ha fet sempre ja no val ni per a les grans corporacions. El pensar de manera no convencional com a eina per encarar els nous reptes en una economia global. (Veure’n +)
 • Institut Català d’Oncologia (ICO)
  En un dels sectors més afectats per la crisi actual, el sanitari, s’exigeix als centres la màxima eficiència en la gestió per fer el mateix amb menys recursos. (Veure’n +)
 • El Corte Inglés: xerrada/debat “Aprendre el canvi”
  Jornada dedicada a aprendre a moure’s en el canvi constant assumint que en un món com l’actual ja no hi ha situacions de calma: tot canvia i a gran velocitat, aquesta és la normalitat. Descoberta de les possibilitats que dóna el viure en el canvi continu.
 • Col·lectiu d’Infermeria: ponència en el 8è Congrés d’Infermeria de Catalunya
  Sota el lema de “Què i qui fa els líders professionals? La lluita contra la invisibilitat de les infermeres i del seu compromís amb les persones i amb la professió” es van anar desgranant temes relacionats amb el lideratge transformacional, com ara la singuralitat de les persones, la confiança com a base de la feina en equip, les condicions del canvi, la ment col·lectiva, el pensament col·laboratiu…
 • UPC Terrassa: taller d’experiències ad hoc, per a àmbits dels serveis de l’administració
  Desenvolupament de tallers fets a mida dins del mòdul de desenvolupament organitzacional, per treballar tres àrees d’interès per a la institució: treball actitudinal, qualitat relacional i mediació de conflictes.
 • Universitat de Tarragona: Jornades Tècniques Espai Troba: Economia del Coneixement
  Jornades amb el joves universitaris per tal que valorin les oportunitats de l’economia del coneixement en el seu futur laboral. Es va tractar d’impactar en la voluntat dels participants, mitjançant unes jornades fetes d’experiències, que permetien veure les oportunitats dins d’un mateix.
See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.