Pensem

A hèlix3c entenem que el binomi fer i pensar és indivisible i que s’ha de produir al mateix temps, no de forma seqüencial. Per això animem tothom a fer i pensar alhora.

Tradicionalment es creu que l’acció de pensar s’ha de desenvolupar en un determinat ambient, en solitud. Nosaltres creiem que l’ésser humà té la capacitat de pensar en tot moment i en qualsevol lloc. Per això animem tothom a PENSAR i a COMPARTIR EL PENSAMENT.

Volem que aquesta secció del web es converteixi en una àgora on tothom expressi els seus pensaments i reflexions, on es facin preguntes, on se citin lectures interessants, on es parli de converses amb tercers… Pots compartir a través de fotografies, vídeos, músiques, cites, escrits, etc. Cerquem esperit crític, però també idees, propostes, solucions i nous camins.

I, sobretot, us animem a PREGUNTAR: tant els clàssics —Sòcrates— com els contemporanis —Jorge Wagensberg— expressen molt bé la importància de fer-se preguntes, ja que la gran resposta és una pregunta.

Però, a més a més, nosaltres proposem canviar la pregunta que cal plantejar-se. Normalment tothom es pregunta PER QUÈ. Nosaltres proposem preguntar-nos PER A QUÈ, ja que, si tenim clara la finalitat, tindrem clar què cal fer i com organitzar-nos per fer-ho.

Per respondre al PER A QUÈ, podem fer-ho en diverses dimensions, però ens agrada assenyalar-ne tres que anomenem PGS:

  • El per a què com a Persona.
  • El per a què com a Grup.
  • El per a què com a Sistema.

En tot el que fem sempre hi ha una part personal, però també una empremta que deixem com a grup, alhora que el sistema es transforma amb tot allò que fem com a persona i com a grup.

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.