Tot practicant – Tallers

A hèlix3c realitzem durant tot l’any tallers i activitats, obertes al públic o bé per a organitzacions que ens ho demanen, algunes gratuïtes, algunes de pagament. Són tallers que tracten algun aspecte de l’Economia del Coneixement o bé tallers més tècnics, però pensats des de la visió i missió de la Societat i Economia del Bé Comú.

ÚLTIMS TALLERS I ACTIVITATS REALITZATS

Tertúlies ConnectanTalent. Edició 2014.

  • L’aprenentatge: instrument clau en el canvi de pensament. Amb Xavier Vidal, de la Llibreria Nollegiu i Pere Monràs, soci fundador d’hèlix3c. 27 de gener de 2015, 19 hores. Llegeix el resum de l’acte.
  • Autolider-se per liderar: el lideratge transformacional. Amb Sol Picó i Pere Monràs. 18 de novembre de 2014. Llegeix el resum de l’acte.
  • Els límits del llenguatge, aprenent nous codis. Amb Xavier Gay de Liébana i Pere Monràs. 9 de setembre de 2014. transforma bcn. Llegeix el resum de l’acte.
  • Canvi de paradigma, cap a una nova consciència. Amb Jordi Pigem i Pere Monràs. 22 de juliol de 2014. Centre Cívic Can Felipa. Llegeix una crònica de l’acte.

Tallers 2014

Tallers 2013

Tertúlies ConnectanTalent. Edició 2012.

Tallers 2012

Contacte

See video
Tertúlia ConnectanTalent amb Jordi Pigem
hèlix3c -  01.12.2014 -  6,737 visits
hèlix3c es una “constructoría” especializada en servicios que generan el pensar no convencionalmente y la acción transformadora tanto para personas como para empresas y organizaciones. Porque es posible construir nuevas relaciones en el ámbito personal y profesional si hacemos uso del aprendizaje.